Säilytä ruoka tuoreena jopa 5 kertaa pidempään

SÄILYTÄ RUOKA TUOREENA

JOPA 5 KERTAA PIDEMPÄÄN PERINTEISIIN SÄILYTYSMENETELMIIN VERRATTUNA

Katso lisää

Yhdysvalloissa vuonna 1987 perustettu FoodSaver® on tyhjiöpakkausjärjestelmien uranuurtaja. Tuotemerkin takana on tyhjiösäilytykselle omistettu erityisosaaminen, ja kattava valikoimamme sisältää laitteita, säilytysastioita, pusseja, rullia ja tarvikkeita kuluttajakäyttöön. FoodSaver®-tuotteita on myyty maailmalla jo yli 20 miljoonaa kappaletta. Innovoimme jatkuvasti tavoitteenamme ruoan säilyttäminen tuoreena ja terveellisenä.

Älä heitä ylijäänyttä ruokaa pois

Kotona valmistetusta tai ravintolasta ostetusta ruoasta ylijäänyt osa voidaan säilyttää jopa viisi kertaa pidempään ja nauttia jopa viikkoja tyhjiöinnin jälkeen.

Osta kausiruokaa

Tee ruokaostokset kausiajattelun perusteella. Säästät rahaa, kun et maksa vihanneksista ylimääräistä kauden ulkopuolella. Voit nauttia tuoreita marjoja ja vihanneksia edullisesti talvellakin.

 

  • † Säilyvyysaikavertailut ovat arvioita ja perustuvat ruokien valmistukseen ja säilytykseen. Parhaiden tulosten saavuttamiseen voidaan tarvita lisävarusteita.
  • Riippumaton National Food Laboratory -tutkimus, 2003. Väitteet ja esitetyt tiedot vastaavat tyypillistä käyttöä tavanomaisissa kotitalousolosuhteissa. Yksittäisten käyttäjien saamat tulokset voivat vaihdella jonkin verran riippuen erilaisesta käsittelystä, säilytysolosuhteista, ruoasta ja pakastintyypistä. Jääpolte tarkoittaa mitattavissa olevan kosteuden peruuttamatonta häviämistä ajan mittaan.

 

Ostopaikat

Selvittää, mistä ostaa FoodSaver tuotteet …

Osta nyt